Professionele snoeischaren van winland

Deze snoeischaren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een speciaal hefboomsysteem, zodat snoeien ook op dikke takken (tot 24mm) zonder extra kracht gesnoeid kunnen worden. In de snoeischaar zit een speciaal high carbon stalen mes voor de gladste wond zonder bastbeschadigingen. Zo kunt u uren snoeien zonder kramp en blaren. Ook speciaal voor mensen met reuma en/of spierziektes.

Wat is een goede snoeischaar?

detail 4 fasen techniek Een goede snoeischaar heeft een paar belangrijke eigenschappen. Zo moet de schaar van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn. Hij moet dus zo goed als niet kapot te krijgen zijn en de messen moeten scherp blijven. Bovendien moet de snoeischaar comfortabel in de hand liggen. Dit alles is beter voor u en voor de planten. Van een winland snoeischaar kunt u op aan. De snoeischaren liggen niet alleen buiten gewoon prettig in de hand, het gefaseerd snijden voorkomt ook dat u veel kracht moet zetten. Omdat winland scharen van een buitengewone kwaliteit materialen worden gemaakt bent u tevens verzekerd van een lange levensduur. En er zijn onderdelen voor te koop.Winland is de schaar die voor u knipt! lees meer hierover...

4 fasen techniek geroemd in de Libelle

In dit nummer van de Libelle werden de scharen van Winland besproken. "Dikkere takken moeiteloos doorknippen", "Je hoeft geen kracht te zetten"


Winland 3140

Met deze topkwaliteit 4 fasen snoeischaar knipt moeiteloos door al uw takken. Tevens zorgen de roterende handgrepen voor optimaal comfort!
Meer info/ accessoires
Winland 3140: € 23,-
Prijzen zijn incl BTW excl verzendkosten


Professionieel tuinieren met Winland gereedschap

In dit boek over tuinieren van uitgeverij Rebo Productions, een autoriteit op dit gebied, ziet u waarom de vakman kiest voor een multi-fase schaar zoals de scharen van Winland.

"a creative step by step to pruning and training" Rebo Productions 1997